Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /customers/4/9/c/miriams.no/httpd.www/wp-includes/wp-db.php on line 1197 Miriams » Verden er vakker

Verden er vakker

Jeg var ute og gikk i morgensolen idag.. Verden er dekket med glitrende hvit frost og er vakker. Bjørketrærne får en gyllen farge i sollyset og smiler til meg fra alle kanter. Det er rart hvordan livet går opp og ned… Men naturen er alltid like vakker. Den fyller meg med en enorm takknemlighet og lykke, og jeg smiler tilbake.

I kveld var jeg ute igjen, med Gabriellas sång på øret. Jeg sang av full hals mens noe lyste opp over meg, et stjerneskudd. Himmelen er mørk, men klar, den glitrer, og stjernene smiler til meg.
Jeg takker, smiler tilbake og er lykkelig…

Comments are closed.