Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /customers/4/9/c/miriams.no/httpd.www/wp-includes/wp-db.php on line 1261 Notice: wpdb::prepare ble kalt feil. The query argument of wpdb::prepare() must have a placeholder. Vennligst se Debugging i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 3.9.0.) in /customers/4/9/c/miriams.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3152 Notice: wpdb::prepare ble kalt feil. The query does not contain the correct number of placeholders (0) for the number of arguments passed (1). Vennligst se Debugging i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 4.8.3.) in /customers/4/9/c/miriams.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3152 Miriams » Sommerfugl i vinternatt
Notice: wpdb::prepare ble kalt feil. The query argument of wpdb::prepare() must have a placeholder. Vennligst se Debugging i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 3.9.0.) in /customers/4/9/c/miriams.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3152 Notice: wpdb::prepare ble kalt feil. The query does not contain the correct number of placeholders (0) for the number of arguments passed (1). Vennligst se Debugging i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 4.8.3.) in /customers/4/9/c/miriams.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3152

Sommerfugl i vinternatt

En sommerfugl har brutt seg løs fra sine lenker og er på vei ut i det fri, det store alt og intet. Men den har satt spor. Et tomrom fylt opp av minner og dens flotte figur som solens glødene lys kan skinne igjennom. Snart følger de andre etter, de svever og solen ler.

Dette er mitt siste lampeprosjekt i porselensleire med gul glasur inni som gir et gyldent og behagelig lys. Det er samme glasur inni som på sommerfuglen som flyr. Den er Ca 70 cm høy… og det er ganske mye!

Det er litt av en utfordring å lage så stort. Det trengs litt trening kan man si. Her er den første jeg lagde, med blomster, den ble en feilvare! Ikke alt overlever. Alltid like spennende å åpne ovnen for å se om tingene har klart seg, og ikke minst se hvordan glasurene har blitt! Jeg likte hvordan glasuren på denne ble. Det var helt umulig å vite på forhånd, for jeg sprayet på i ujevnt og i ulike tykkelser med vilje, men glasuren ser gråhvit ut før den er brent, så det er vanskelig å beregne hvor tykt lag det er. Dette er forresten samme glasur som på «kjempe-te-kanna» mi som dere sikkert har sett bilde av.

Comments are closed.