Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /customers/4/9/c/miriams.no/httpd.www/wp-includes/wp-db.php on line 1197 Miriams » om meg

om meg

Jeg er en livsglad sjel som elsker å holde på med alt mulig som eaP1040679r kreativt, og det at keramikken gir så mange muligheter er spesielt moro. Av utdannelse har jeg 2 år keramikk fra Høgskolen i Telemark.

Tidligere er jeg utdannet klesdesigner fra Esmod og har erfaring fra eget sy-atelier, butikk, barnehage, teater og rusomsorg gjennom frivillig arbeid i Frelsesarmeen.

 

 

Keramikken min

Jeg er veldig fasinert av å lage lamper som gir magisk stemning med lys- og skyggespill i tak og på vegger. Og jeg har en forkjærlighet for alt som er gammelt, at ting forteller en histore, har sjarm og sjel, og det vil jeg at keramikken min også skal ha. Motivene jeg bruker har en helt spesiell historie:

  • Min tipp-tipp-oldefar Peder Valentin Winsnes mottok flere brev fra Kong Oscar og Kong Haakon, som dukket opp som vakre skatter under opprydding av dødsbo etter mine besteforeldre.
  • Karikaturtegningne er også fra et gammelt slektsbrev fra 1904, som Fredrik skrev til «Bestemoder».
  • Alle blomstermotivene er pressede blomster som min morfar plukket og presset til sitt Herbarium i 1939.
  • Gamle bilder fra min egen slekt.

Jeg bruker motiver som for meg er små skatter med en historie fra en svunnen tid. Jeg blir varm om hjertet når jeg tenker på det, og håper derfor at det vil gi deg noe positivt også!

Ønsker du fat med ditt eget motiv? Med brudebildet ditt? Bilde av barna dine? Et gammelt familiebilde du vil gjøre ekstra stas på? Et svennebrev eller en Diplom? En tegning? Et gammelt brev? Et minne? Bare fantasien setter grenser! You name it, I’ll do it :)

Lager også en del smykker: øredobber, ringer, brosjer og mansjettknapper.

Ta kontakt hvis du lurer på priser, eller noe annet!

Jeg er veldig takknemlig for alle slags tilbakemeldinger!! Så bare kom med dem :)

Kontakt
mail: msmyhra@gmail.com
Facebookside: https://www.facebook.com/pages/Miriams/279756515398534 (gå inn og klikk «liker»! da blir jeg glad)
Twitter: miriamsusannamy

Legg igjen en kommentar