Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /customers/4/9/c/miriams.no/httpd.www/wp-includes/wp-db.php on line 1197 Miriams » Julefeiringen på hytta

Julefeiringen på hytta

Ingenting er som hyttestemning! Vi kom opp på hytta lille julaften. Formiddagen på julaften gikk vi ut i skogen for å finne juletre. Vi fant denne nydelige einerbusken, som passa perfekt! Heldigvis fant jeg endel juletrepynt langt inni et skap, så da ble det pynta skikkelig :) Så hadde jeg tatt med en liten remse med 10 lys på batteri.. Levende lys blir litt skummelt å ha på treet.

Her fyrer vi bål, på formiddagen på julaften. Sol i ansiktet, varmen fra bålet, spraking og knitring i den ellers helt rolige skogen. Det kom noen skikkelige vindkuler rett før vi satt oss ned, men så roet det seg, og vi fikk julero og fred i sjelen. Juletreet på skuldra på vei tilbake til hytta. Blå himmel, sol og trugespor… idyll..

Dette er den fantastiske juletrepynten jeg fant! Jeg var nok med å lage disse englene selv da jeg var 9 år, for da feiret vi også jul på hytta. De er jo så enkle og fine! Når man setter de sammen blir de som på bildet under. Så er det bare å flatpakke dem igjen etterpå. Genialt!

Så var det tilbake til byen igjen 2.juledag. En drøy halvtimes gåtur på truger ned til bilen.
Håper dere alle har hatt en like nydelig jul! Og ønsker dere et fantastisk nytt år med nye muligheter, gode opplevelser, masse kjærlighet av alle slag og mange gode klemmer!

Måtte 2012 bli det beste året noensinne! Ta vare på hverandre!! Nyttårsklem fra meg!

Comments are closed.