Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /customers/4/9/c/miriams.no/httpd.www/wp-includes/wp-db.php on line 1261 Notice: wpdb::prepare ble kalt feil. The query argument of wpdb::prepare() must have a placeholder. Vennligst se Debugging i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 3.9.0.) in /customers/4/9/c/miriams.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3152 Notice: wpdb::prepare ble kalt feil. The query does not contain the correct number of placeholders (0) for the number of arguments passed (1). Vennligst se Debugging i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 4.8.3.) in /customers/4/9/c/miriams.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3152 Miriams » Jul i hjertet..
Notice: wpdb::prepare ble kalt feil. The query argument of wpdb::prepare() must have a placeholder. Vennligst se Debugging i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 3.9.0.) in /customers/4/9/c/miriams.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3152 Notice: wpdb::prepare ble kalt feil. The query does not contain the correct number of placeholders (0) for the number of arguments passed (1). Vennligst se Debugging i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 4.8.3.) in /customers/4/9/c/miriams.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3152

Jul i hjertet..

I dag bærer det av gårde, til skogens ro. Jeg skal ferie jul med pappa på hytta :) Uten vann og strøm og med masse snø på trærne! Vi skal gå på truger opp dit i dag så vi får varmet skikkelig opp til i morgen. Det skal bli så deilig å komme bort fra byens kjas & mas og alt julestresset. Folk bare løper rundt og handler som gale. Jeg har hørt at ipad er den mest kjøpte julegaven i år!!! Hvordan skal det ende? Hva skjedde med å være takknemlig for den minste lille ting. Barn i dag, de fleste vel og merke, drukner i gaver og husker ikke etterpå hva de har fått en gang. Kunne vi ikke heller gjort litt mer for de som ikke har råd til gaver, eller de som er alene. Tenk deg om, kanskje det er en nabo eller noen du vet om som trenger litt ekstra nå i jula? Kan du bidra med noe? Kanskje det er nok med en klem :) Det betyr mye bare å bli SETT <3 Hva kan du gjøre for å gjøre juledagene enklere og bedre for de rundt deg, som ikke har det så lett…?

Nå er det tid for ro, ettertanke, gode tradisjoner og å lage nye koselige minner med de man er glad i..

Her er fantastiske hytta, Fjellro. Jeg lagde den i pepperkake for noen år siden, og ble ganske fornøyd :) Bare synd det ikke varer evig..

God Jul alle sammen! Kos dere, ta vare på hverandre og husk å fortelle de du er glad i hvor mye de betyr for deg <3

Varm juleklem fra meg :)

Comments are closed.